Telefoon reparatie in Hardenberg

Reparatie voor je mobiel en tablet

Alles kan kapot. Helaas ook je telefoon of tablet. Dat zijn dingen die dagelijks onmisbaar zijn, omdat het verweven is met je dagelijkse activiteiten. Of wij daar wat aan kunnen doen? Gelukkig wel. Ook in Hardenberg? Juist daar.

Een veelvoorkomende schadepost aan een telefoon is toch wel een gebarsten beeldscherm. Je kent vast wel iemand die daar mee rondloopt. Hoe dan, zou je denken. Toch loopt zo’n 23% van de smartphone-gebruikers met een kapot scherm. Heb jij of ken jij iemand met een kapotte telefoon? Laat hem dat dan alsjeblieft repareren. Bij Amiri Telecom in Hardenberg zien we het dagelijks in de winkel. Mensen lopen naar binnen met een droevig gezicht en zijn op zoek naar ‘passende zorg’. Gelukkig weet onze monteur Zamir daar wel raad mee, want hij heeft in de afgelopen jaren meer dan vijfduizend(!) apparaten hersteld.

Vijfduizend blije gezichten

De afhankelijkheid met smartphones is enorm en dat effect zien we terug in de emoties van mensen in onze winkel. Als je aan Zamir vraagt hoe je duizenden mensen blij kan maken dan antwoordt hij: 

Zorgen dat mensen weer bereikbaar worden..

Klinkt logisch, omdat we leven in een gedigitaliseerde samenleving waarin technologie een belangrijke rol speelt. Denk aan je persoonlijke data. Alleen mensen staan niet stil bij het feit dat technologie (in bijv. smartphones) steeds geavanceerder wordt. Dat maakt het repareren van deze apparaten steeds lastiger, maar niet onmogelijk. Het vraagt steeds om nieuwe kennis en vaardigheden van de monteur. Daarom werken we bij Amiri Telecom met een zelfgemaakte stappenplan om de betrouwbaarheid en kwaliteit van de uit te voeren reparaties te waarborgen. Dit gaat gepaard met het gebruik van professionele apparatuur die bepaalde handelingen veel beter kan uitvoeren en fouten kan voorkomen.

Het laatste wat je wilt is een ‘reparateur’ zonder ervaring of professionaliteit die aan je kostbare persoonlijke data gaat sleutelen.

Het komt met regelmaat voor dat klanten hun toestel elders hebben laten repareren en hier spijt van hebben, omdat het toestel nog niet naar behoren werkt. Of nog slechter aan toe is. Dat vindt onze monteur Zamir heel jammer: “want de klant is daar altijd de dupe van.” Dat gunnen we niemand. Het goede nieuws is dat Zamir er altijd wel raad mee heeft en de klant goed op weg kan helpen.

Reparatiewinkel in Hardenberg

Ben je op zoek naar een betrouwbare reparatiewinkel in Hardenberg? Dan ben je bij Amiri Telecom aan het juiste adres. Een gebroken scherm of laadt je telefoon niet meer op? Onze monteur Zamir voert de ingewikkeldste reparaties uit en dat maakt hem een grote aanwinst.

Afspraak maken Mail Zamir 0523 - 26 00 16

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *