Over Amiri

Amiri Telecom. Een bekend begrip in Hardenberg

Amiri Telecom is in 2004 gestart met een fysieke winkel in het Overijsselse stadje Hardenberg. Dat was nog vóór de tijdperk van de smartphone. Het assortiment bestond toen uit frontjes en een reparatiedienst voor telefoons zoals de Siemens C65 of de Nokia 3310.

Tegenwoordig bestaat het assortiment uit smartphones, tablets, accessoires en onderdelen. Je kunt kiezen uit meer dan 7000 producten die veelal uit voorraad leverbaar zijn. Dagelijks helpen wij klanten en voorzien ze van hun favoriete producten via onze fysieke winkel en webshop.

In 2014 is het aanbod van de reparatiedienst uitgebreid door de komst van de smartphone en de tablet. Hierom werd TelefoonRepair in het leven geroepen. In 2017 hebben we besloten te gaan werken onder één naam (mobiva.nl) om de online consument nog beter van dienst te zijn.

Heb je een defecte smartphone, tablet of laptop? Of gewoon een lastige vraag? Dan kun je gebruik maken van onze technische dienst. Die bestaan uit gecertificeerde monteurs die meer dan 9000 apparaten een nieuw leven hebben gegeven.

Trots op onze klanten

Consumenten, banken, overheden en scholen. Wij zijn trots dat wij al onze klanten bereikbaar houden.

Wat zeggen onze klanten

Alle feedback is welkom. We streven naar 100% klanttevredenheid.

9.4
10

Zeer goede ervaring mee

Dat is een vakman
- Den ham

Onze websites

Wij zijn het bedrijf achter:

Contact

Je kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. We zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9:00 – 18:00 uur.

0523 - 26 00 16 Mail ons
Adres van Amiri Telecom

Bezoek onze winkel

Ervaar de persoonlijke service in de winkel van Amiri Telecom. De winkel is 6 dagen per week geopend. Nu ook tijdens de lockdown.

Amiri Telecom
Lage Doelen 1b
7772 BL HARDENBERG
Nederland

Google Maps